Szolgáltatásaink

Tereprendezés

A tereprendezésre mindenki másképp gondol, van, aki kézi és van, aki gépi tereprendezésre. Mi a gépi tereprendezésben tudunk Önnek segítséget nyújtani. Legyen szó családi házról vagy ipari létesítményről. Nagy mennyiségű földterítés, tuskószedés, bozótirtás, de egyéb igény esetén is állunk rendelkezésére!

Ágyazatkészítés

Az ágyazatkészítés a földkiemeléssel kezdődik, amit akár az ágyazat mellé is elhelyezhetünk vagy el is szállíthatunk. A megrendelő igényeinek megfelelően helyezzük el a kért ágyazatot, ami akár lehet betontörmelék, murva, kő stb. Mindig az adott feladathoz megfelelően választunk gépet, próbálunk minden szempontból arra törekedni, hogy a megrendelő elégedett legyen!

Földhordás

A föld elhordását billenőplatós teherautóval végezzük. A kiemelt földet a megrendelő kéréséhez igazítva a munkaterületen egy kijelölt helyre bedepózzuk vagy akár el is szállítjuk.

Dózerezés

A dózert általában rossz terepviszonyoknál szoktuk használni, nagy mennyiségű föld terítésénél, egyengetésénél, illetve nagy mennyiségű ágyazat készítésénél.

Épületbontás

Gyorsan és szakszerűen végezzük. Fontos, hogy már meglévő bontási engedély szükséges! Az ár függ a bontási anyagtól, valamint az elszállítás kilóméterétől, amiben mi is tudunk segíteni.

Betontörés

Kisebb mennyiségben tudjuk csak vállalni! (járda, sík beton, beton alapok, stb.) Újrahasznosításban (darálásban) nem tudunk segíteni.

Nyomvonal ásás

Vállalunk nyomvonalak ásását, (szennyvíz, sávalap, elektromos áram kábelfektetés, villámföldelés, kábelfektetés esetében stb.

Medence, kerti tó, vízgyűjtő

Medence, vízgyűjtő vagy kerti tó ásását könnyen és gyorsan elvégezzük. Nincs szükség nagy előkészületre, mi azért vagyunk, hogy ebben segítsünk!

Daruzás

Magán és vállalati daruzás elvégzése kombinált szállítással. Felpakoljuk és elszálíttjuk a terhet a kívánt helyre az ön igényei szerint! A daru maximális teherbírása 28 tonna.

Kapcsolat

Írja le kérdését, kérését és segíteni fogunk!

jeneitrans@gmail.com

Jenei Trans Bt.
5510 Dévaványa 0770/9 hrsz.