Rólunk

Jenei József, ügyvezető

A Jenei Trans Bt.-t 2002-ben alapítottam, ami fuvarozó vállalatként indult, majd pár év elteltével megvettem az első rakodógépemet, a jelenleg elérhető géppark pedig azóta is folymatosan bővül.

Mi egy viszonylag kis létszámú cég vagyunk, viszont csapatunk annál hatékonyabb a korszerű gépparkunknak köszönhetően. A csapat koordinálása mellett, figyelek arra is, hogy az elvégzett munka a lehető legmagasabb minőségű legyen, így a tervezés mellett a munkafolyamat egésze alatt jelen vagyok a helyszínen.

Több, mint 10 éve az olajiparban tevékenykedünk. Célom az, hogy Budapesten és annak vonzáskörzetében is megismerjék a munkánk magas minőségét és szolgáltatásainkkal szeretnénk segíteni a földmunkára szoruló vállalatokat. A megbízásokat nem órabérben számoljuk, hanem projekt alapon, hiszen sok éves tapasztalatunknak köszönhetően előre fel tudjuk mérni a munka hosszát és komplexitását.

Gépparkunk

Kombirakodó, láncos 20T kotrógép ,20T dózer , darus-billenőplatós teherautó, 28T autódaru. A gépparkunkat saját trélerrel szállítjuk, így mindig indulásra készek.

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery

Kapcsolat

Írja le kérdését, kérését és segíteni fogunk!

jeneitrans@gmail.com

Jenei Trans Bt.
5510 Dévaványa 0770/9 hrsz.